Forside
Geovidenskab A
Artikler
Fra medierne
Søg på sitet
Debat
Rettelser
Abonner
Annoncer
Om GeologiskNyt
Kontakt
Links
Copyright

Søg på dette siteVælg "Headers" eller "Pagecontent"
Web-artiklerArtikler fra GeologiskNyts web
BlækhusetKommentarer og debat
RettelserRettelser til artikler

Om GeologiskNyt
GeologiskNyt er et fagblad

Sitet her udspringer af fagbladet GeologiskNyt. Det er et aktuelt fagblad, der orienterer om nyheder inden for hele arbejdsfeltet for geologer og miljøingeniører. Artiklerne er fortrinsvis skrevet af fagfolk, der er ansat i offentlige og private virksomheder i hele landet. Bladet er altså din chance for at holde dig opdateret om det seneste nye på en række fag- og lovområder. Desuden kan du her læse holdninger og geologiske historier, som simpelthen er interessante.

 

For studerende er bladet en god måde at lære fagets bredde og muligheder at kende. For en stor del af artiklerne handler om emner, der ikke direkte indgår i undervisningen, men som bliver meget relevante, når specialet er afleveret.

 
Om sitet www.GeologiskNyt.dk

GeologiskNyt’s web-site er en nyhedssiden. Her bringer vi artikler med et aktuelt indhold. Derfor er disse artikler bearbejdet journalistisk, så pressen og andre kan lade sig inspirerer af dem. Vi bringer også daglige klip fra forskellige net medier, så du kan holde dig orienteret om, hvad der sker inden for miljø og geologi.

 

Men du kan også bruge sitet den modsatte vej. Hvilke geologisk og miljø relaterede emner interesserer medierne sig for? Desuden kan du se, hvordan du kan præsentere dine egne nyheder. Vores journalistiske præsentation af geologiske emner på dette site er én måde at gøre det på. Vore artikler bliver tit refereret i aviserne.

 


Se geologi

Vi har besøgt en del af Danmarks og udlandets geosites og anmeldt dem forud for jeres ferie. Rigtig god fornøjelse.

MVH Redaktionen
Fra medierne

Fra november 2007 og tre år forud har vi samlet relevante klip fra pressen. Fokus er på klip fra Politiken, Jyllands-Posten og Ingeniøren. I de første måneder er flere medier med. Ud fra disse klip, kan du selv se, hvilke medier, der interesserer sig for hvad, og hvordan de vinkler emnerne.