Forside
Geovidenskab A
Artikler
Fra medierne
Søg på sitet
Debat
Rettelser
Abonner
Annoncer
Om GeologiskNyt
Kontakt
Links
Copyright

Søg på dette siteVælg "Headers" eller "Pagecontent"
Web-artiklerArtikler fra GeologiskNyts web
BlækhusetKommentarer og debat
RettelserRettelser til artikler

Copyright

 

GeologiskNyt stiller forskelligt materiale til rådighed på dette site, og der er forskellige betingelser knyttet til brugen af dette materiale.

 
Artikler

Du må gerne citere vore artikler mod en reference til dem. Du må også gerne printe vores artikler ud til eget brug og undervisningsbrug.

 

Du må ikke downloade GeologiskNyts artikler for at lægge dem på din egen hjemmeside. Til gengæld er du velkommen til at linke direkte til artiklerne.

 
Billeder

Billeder i GeologiskNyt og på vores site kommer fra mange forskellige kilder. Derfor er der forskellige regler for forskellige billeder.

 

Worth1000.com har givet GeologiskNyt tilladelse til at bruge deres billedmanipulationer på sitet og i bladet. Den tilladelse har vi fået specielt, så disse manipulationer må du under ingen omstændigheder hente fra geologisknyt.dk. Ønsker du at bruge dem, må du selv kontakte www.worth1000.com.

 

Billeder i artiklerne må du ikke bruge uden videre. Ønsker du at bruge et billede, så kontakt GeologiskNyts redaktionssekretær om sagen.


Se geologi

Vi har besøgt en del af Danmarks og udlandets geosites og anmeldt dem forud for jeres ferie. Rigtig god fornøjelse.

MVH Redaktionen
Fra medierne

Fra november 2007 og tre år forud har vi samlet relevante klip fra pressen. Fokus er på klip fra Politiken, Jyllands-Posten og Ingeniøren. I de første måneder er flere medier med. Ud fra disse klip, kan du selv se, hvilke medier, der interesserer sig for hvad, og hvordan de vinkler emnerne.